Aftonandakt i radion

      Kommentarer inaktiverade för Aftonandakt i radion

Det kan var lite nervöst att hålla sin första andakt. En andakt där man inte bara läser upp texter och böner som någon annan skrivit, utan där man själv formulerat sina tankar blir väldigt personlig och genast stiger nervositetsgraden. Jag höll min första egenproducerade andakt i radion den 31. augusti 2015. Jag är kanske inte funtad riktigt som alla andra? Det var inte i direktsändning förstås, utan den hade bandats några veckor på förhand och jag tyckte det kändes bra. Där fick jag hålla andakten i en radiostudio med en trygg redaktör vid min sida utan någon som tittade på mig. Att det sen var tusentals som lyssnade på radion gjorde mig inte alls nervös för dem såg jag aldrig.

Tydligen gick det bra den gången, för jag fick komma tillbaka och göra flera. Faktiskt så har jag hållit några radioandakter per år sedan dess. Efter att de gått ut i etern ligger de alltid en månad kvar på Arenan, men sen har jag också publicerat dem i textformat under ORDET ÄR MITT, så du kan läsa dem där om du vill.

Ikväll kl 19.15 kan du åter höra mig på YLE Vega. Om du inte hinner lyssna då, finns andakten efter kl. 19.30 åter tillgänglig  på Arenan i en månad framöver. Jag skulle gärna publicera den i textformat också, men av någon underlig anledning har jag lyckats tappa bort filen! Om jag hittar den lägger jag upp den senare.