En annorlunda, vanlig dag

      Kommentarer inaktiverade för En annorlunda, vanlig dag

Jag måste konsultera min kalender. Jag trodde att den här dagen var den första arbetsdagen utan inbokad verksamhet, men jag mindes fel. Det var den andra. Fast förra gången var för nästan tre veckor sen…

Att ha en dag utan inbokad verksamhet betyder tid och möjlighet att ta tag i diverse kontorsarbete som legat och väntat samt tid att fundera på kommande verksamhet. Grymt skönt var det att få pyssla på i mitt arbetsrum. Igår hade jag också en förmiddag med tid att göra en möteskallelse. Alldeles underbart att få göra sådant som inte kräver särskilt mycket kreativ tankeverksamhet! Jag har sagt det någon gång förr: jag är lite konstig på det sättet att jag verkligen gillar statistik, listor, föredragningslistor och protokoll!

Jag tycker att det är skönt när det är ordning och reda. Då finns det utrymme att vara spontan, kreativ och allmänt yr. Det betyder inte att jag är väldigt pedantisk och städig av mig, det ska bara vara ordning på nåt sätt.