Diagnostiserad och på rätt väg

      Kommentarer inaktiverade för Diagnostiserad och på rätt väg

Jag har träffat en gammal vaktmästarkollega och det är lite märkligt. Han minns att vi träffats på någon typ av utbildning i Nagu och att jag då skulle ha blivit uppmanad till att söka mig vidare från vaktmästeriet till prästämbetet. Jag har inget minne av detta men jag lär ha slagit förslaget ifrån mig. Nu är denna kollega dock mycket nöjd över att jag äntligen är “på rätt sida” av altarskranket.

Jag fick också höra att han upplevt mig som “ADHD och impulsiv” på den tiden. Spännande diagnoser det här! Undrar hur många som håller med honom?

Som jag skrev i mitt förra inlägg är det spännande hur vi uppfattas av andra. Jag har aldrig tänkt i banor av ADHD och impulsiv om mig själv. Snarare tycker jag att jag har svårt med förändring.

Skriv gärna en kommentar och berätta din uppfattning om mig. Det skulle vara riktigt spännande att få höra flera “diagnoser”!