Information och inbjudan

      Kommentarer inaktiverade för Information och inbjudan

Om en vecka kommer jag att bli välsignad till tjänst i Hitis kyrka.

Att jag nämner det här och nu, beror på att jag inte efteråt vill höra att någon gärna hade varit med, men missade tillfället för att den inte vetat om det. Sen tycker jag ju också att det skulle vara lite kul att ha många i kyrkbänkarna en sådan dag. (Det ryms nog ett par hundra… 😉 ) Så om du vill komma, är du hjärtligt välkommen!

Kommer du med bil (eller något liknande fordon) ska du vara kl. 11.50 i Kasnäs för färjan till Hitis går kl. 12.00. Högmässan börjar kl. 13.00 och efteråt bjuds det på kyrkkaffe i församlingshemmet. Färjan till fastlandet går åter kl. 14.30 (fast då hinner man nog inte med något kaffe), 17.30 eller 18.30.

Kommer du med båt, kan du ta i land i prästgårdens brygga. Den är inte så stor men månne inte några båtar ska kunna ta i land där.

Känn dig informerad och inbjuden!
Kanske vi ses i kyrkan den 23 september?