Rivstart

      2 kommentarer till Rivstart

Jag är överraskad och förundrad och glad. Den här bloggen har verkligen fått en god början! När jag jämför statistiken för de 15 sista posterna på min gamla blogg I skuggan av domkyrkan med de 15 poster jag skrivit här ser listan ut så här:

Som du ser ligger antalet träffar på inläggen över 150 förutom på de två första som jag aldrig delade i min facebook-feed. I min gamla blogg är det bara fyra inlägg av femton som når över 150-strecket och ändå hade den hängt med bra länge och var väl inarbetad.

Det verkar som att det är lite spännande att följa med var Pastorn har att säga! Det är ju inte så jättemånga präster som bloggar om ämbetet och arbetet. Mitt motiv med att blogga på det här sättet är att jag vill visa att jag som präst är en helt vanlig människa. Jag vill berätta om livet i församlingen och kanske på så sätt sänka tröskeln för någon att våga komma med i församlingens verksamhet. Att jag väljer att dela mina predikningar under rubriken Ordet är mitt är inte för att jag tror att de är särdeles bra utan för att jag på så sätt kan dela det glada budskapet med flera än de som just den gången satt i kyrkan. Om någon kollega sen kan hitta en tanke eller en synvinkel som den vill spinna vidare på är det en bonus.

Tack för att du hänger med och läser min blogg! Det motiverar att skriva och fundera när det finns intresse. När det trillar in kommentarer känns det extra skoj. Så dela gärna dina tankar och reaktioner på inläggen! Eller fråga om det är nåt du funderar på, så ska jag försöka svara.

Efter den här fina starten hoppas jag vi kan fortsätta tillsammans i en jämn lunk så vi orkar länge. Det här är som en pilgrimsvandring genom livet i form av texter och tankar.

2 thoughts on “Rivstart

  1. Ann-Marie Petterson

    Härligt Janette att få följa med i ditt värv Läser med intresse dina inlägg och predikningar!!! . På så sätt känner jag mig delaktig!!! Glad midsommar till er!!!!!

    1. Pastorn Post author

      Så roligt att du kan känna dig delaktig genom bloggen! Då fyller den sin funktion. Glad midsommar åt er också!

Comments are closed.